Plens

Ple de la SFCS 13 de setembre de 2018. Comunicació científica: “La geografia del descontentament: segregació urbana i actituds polítiques”. Ponent: Oriol Nel·lo, departament de Geografia de la UAB i membre de l’IEC

En el marc del Ple de la Secció de Filosofia i Ciències Socials del dia 13 de setembre de 2018, el senyor Oriol Nel·lo, membre del departament de Geografia de la UAB i membre de l’IEC, va realitzar la ponència: La geografia del descontentament: segregació urbana i actituds polítiques.

Ple de la SFCS 5 de juliol de 2018. Comunicació científica: “Les perspectives de futur en la gestió del paisatge”. Tercera sessió del cicle de debats “Les polítiques del paisatge a Catalunya”. A càrrec de Pere Sala, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya.

En el marc del Ple de la Secció de Filosofia i Ciències Socials del dia 5 de juliol de 2018, el senyor Pere Sala, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya, va realitzar la ponència: Les perspectives de futur en la gestió del paisatge, tercera i última sessió del cicle de debats “Les polítiques del paisatge a Catalunya”.