Andreu Casero guanya la 2a edició del Premi de recerca de l’AMIC

 

Andreu Casero Premi Recerca AMIC// Foto:AMIC

Andreu Casero amb el seu treball: “Nous formats per al periodisme de proximitat a les xarxes socials” ha rebut el Premi de recerca en Nous models de negoci per a empreses de periodisme de proximitat organitzat per l’AMIC i la Xarxa Vives d’universitats. El treball  ara derivarà en una recerca que durant els propers sis mesos se centrarà en aprofundir en el coneixement i les possibilitats que tenen per al periodisme de proximitat els nous formats vinculats a les xarxes socials que es poden a aplicar a l’elaboració de notícies.

Andreu Casero Ripollés, membre numerari de la SFCS des de novembre de 2016, és degà de la Facultat de Ciències Humanes i Socials i professor titular de Periodisme del Departament de Ciències de la Comunicació de la Universitat Jaume I de Castelló (UJI) i és codirector del Màster Oficial en Noves Tendències i Processos d’Innovació en Comunicació a la mateixa universitat. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctor per la Universitat Pompeu Fabra. Ha estat professor i investigador visitant a les universitats de Columbia (Estats Units), Westminster (Regne Unit), París 8 (França), Milano-Bicocca (Itàlia), San Martín de Porres (Perú) i UNESP (Brasil) . Igualment, és vicepresident de la Societat Espanyola de Periodística (SEP) i membre de la junta directiva de l’Associació Espanyola d’Investigació en Comunicació (AE-IC), que amb gairebé 700 socis és la principal associació de l’àmbit a Espanya.