Premis i distincions

Premi IEC de la Secció de Filosofia i Ciències Socials SALVADOR GINER de Tesis Doctorals

La Diada de Sant Jordi de 2023 es van atorgar els guardons en el XCI Cartell de premis i de borses d’estudi de la Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2023.

El Premi IEC de la Secció de Filosofia i Ciències Socials SALVADOR GINER de Tesis Doctorals va ser adjudicat a Marina Massaguer Comes per la tesi doctoral amb títol: No-catalanoparlants a Catalunya: identitats socials, desigualtats i llengua catalana.

 

—Es va atorgar una menció honorífica a Joan-Lluís Monjo i Mascaró pel treball El patrimoni rondallístic de Tàrbena (Marina Baixa). Recopilació, classificació i estudi.

Premi IEC de la Secció de Filosofia i Ciències Socials SALVADOR GINER de Tesis Doctorals

La Diada de Sant Jordi de 2022 es van atorgar els guardons en el XCI Cartell de premis i de borses d’estudi de la Convocatòria dels Premis Sant Jordi 2022.

El Premi IEC de la Secció de Filosofia i Ciències Socials SALVADOR GINER de Tesis Doctorals va ser adjudicat a Yaiza Pérez Alonso pel treball “Presència i ús del valencià en l’àmbit comercial.”

Es va atorgar una menció honorífica a M. Teresa Ferré Panisello pel treball Agustí Centelles i Ossó (1909-1985), de la jove promesa del fotoperiodisme als anys trenta fins al mite unívoc del fotògraf de la Guerra Civil construït durant la Transició.