Plens

Ple de la SFCS del 6 de juliol de 2022

El Ple ordinari de juliol va incloure la informació del resultat positiu de la votació en procés a la candidata a membre numerària. El Consell de Govern de la Secció va oferir un balanç dels seus primers dos anys de govern.

El membre de la Secció, senyor Xavier Vives, va compartir el seu comentari expert amb títol “Conseqüències econòmiques de la guerra d’Ucraïna: energia i transició verda”.

El tema principal de la sessió fou a càrrec de la guanyadora del del Premi IEC de la Secció de Filosofia i Ciències Socials SALVADOR GINER de Tesis Doctorals 2022, senyora Yaiza Pérez, la comunicació portava per títol “Ús del català en l’àmbit comercial”.

 

Ple de la SFCS del 15 de juny de 2022

En el Ple ordinari de juny es van comunicar els resultats afirmatius de les dues votacions en procés a la Secció, la la votació d’admissió de la candidata a membre corresponent i la votació d’idoneïtat de la candidata a membre numerària.

El senyor Rafael Giménez Capdevila, president de la Societat Catalana de Pedagogia, va presentar les activitats de la SCP. La presentació fou precedida per una introducció de la societat per part del delegat de l’IEC a la filial, el senyor Xavier Besalú.

Aquest va cloure el cicle d’informes breus de la recerca sobre les Mutacions Social de la Covid, es van presentar: “Fer recerca en temps d’incertesa”, per Montserrat Castelló i “Una estranya sacseja les nostres vides. Disseccionant les mutacions de la Covid amb mirada sociològica”, per Paquita Sanvicén.

El tema principal del Ple fou “L’ús i l’aprenentatge de les llengües oficials a l’escola catalana: objectius, estratègies i polítiques”, per Xavier Besalú.