Diccionari històric de periodistes catalans [Recurs electrònic]

 

Enllaç:   Diccionari històric de periodistes catalans

Data d’edició: 2020
Descripció física: Base de dades en línia
Entitats: Institut d’Estudis Catalans. Secció de Filosofia i Ciències Socials
ISBN: 978-84-9965-555-0
Editorial: IEC

Resum

El diccionari històric de periodistes catalans (DHPC) és un projecte que vol recollir i preservar la periodística catalana – i també la periodística desenvolupada en els territoris d’influència del català, concretament, les àrees valenciana i illenca – des del punt de vista de les persones que hi van participar.Pretenem, per tant, presentar, mantenir i divulgar el treball dels homes i les dones que van contribuir a la feina diària en els periòdics, les revistes, les ràdios i les televisions d’arreu, amb el benentès que, a banda dels escriptors més importants i coneguts, en general la feina periodística dels últims tres segles resulta encara desconeguda des del punt de vista de les persones que la van fer.