Ple itinerant de la SFCS a Castelló i a Morella

Els dies 28 i 29 de setembre de 2018 el Ple de la Secció de Filosofia i Ciències Socials de l’IEC es va reunir a Castelló i a Morella amb l’objectiu de compartir amb les entitats locals una anàlisi social, cultural i política del territori.

Menador Espai Cultural va acollir la reunió celebrada a Castelló, en què va participar la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, juntament amb Vicent Pitarch, delegat del president de l’IEC a Castelló; Maria Corominas, presidenta de la Secció de Filosofia i Ciències Socials; Rubén Trenzano, director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Generalitat Valenciana, i Vicent Marzà, conseller d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

La jornada va incloure una taula redona sobre Societat i economia, moderada per Joaquim Arnau, membre del Consell de Govern de l’SFCS, i un debat sobre Societat, llengua i cultura, moderat per Andreu Casero, membre de l’SFCS i catedràtic de Periodisme de la Universitat Jaume I.

A Morella, el debat es va centrar en l’anàlisi de la situació ambiental, social i econòmica dels Ports, amb conferències Joan F. Mira i Francesca Segura, membres de l’IEC, i d’Anabel Ejarque, agent d’ocupació i desenvolupament local (AODL) de l’Ajuntament de Forcall.

Podeu descarregar el programa aquí.